MS is een chronische ziekte, een ziekte die nooit overgaat. Daarom is het belangrijk dat de patiënt zelf leert wat deze ziekte is, wat de gevolgen zijn, hoe klachten en symptomen te verlichten zijn en welke zorgverleners ingeschakeld kunnen worden als het nodig is.
MS Zorg Nederland heeft ervoor gekozen om deze informatie visueel te vertalen in video content. Wij voelen ons vereerd om hieraan mee te werken en kijken terug op een bijzondere samenwerking met alle betrokkenen.


Het lijkt onvoorstelbaar in Nederland, maar steeds meer ouderen voelen zich eenzaam. Bala lanceerde deze online bewustzijnscommercial tijdens ‘Week tegen Eenzaamheid’ om  dit belangrijke onderwerp onder de aandacht te brengen.

Een portretfilm over het leven met antistollingsmiddelen, dat is gemaakt in opdracht van het Diagnostisch centrum Saltro.

Hoe ziet de toekomst van de Bibliotheek Eindhoven eruit? In een tweedaagse sessie werd met verschillende Eindhovense doelgroepen hierover nagedacht. Dit door middel van verschillende creatieve workshops. Voor onze opdrachtgever maakte wij van deze dagen een sfeerimpressie film.